Tietoa yhdistyksestä

Äänekosken MLL:n paikallisyhdistys

MLL on suomen suurin lastensuojelujärjestö.

Liitossa on yli 92 000 jäsentä ja 565 paikallisyhdistystä ympäri Suomea.

Paikallisyhdistysten toimintaa tukee 13 piirijärjestöä.

Äänekosken yhdistys kuuluu Järvi-Suomen piiriin.

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään ja onnelliseen lapsuuteen. Mannerheimin Lastensuojeluliitto työskentelee tämän oikeuden toteuttamiseksi yhteistyössä monien eri tahojen kanssa.

MLL on kaikille avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen ja lapsiperheen hyvinvointia, lisää lapsuuden arvostusta ja näkyvyyttä yhteiskunnassa sekä tuo lapsen näkökulmaa päätöksentekoon.

MLL:n paikallisyhdistykset tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden osallistua toimintaan yhdessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden kanssa.

MLL luottaa kumppanuuteen. Yhteistyötä tehdään koti- ja ulkomaisten järjestöjen, yhteisöjen ja verkostojen kanssa. Liiton keskustoimisto pitää yhteyksiä ministeriöihin, viranomaisiin ja järjestöihin, piirit ja paikallisyhdistykset paikallisiin tahoihin.

Toimintaperiaatteet

Lapsen näkäkulman huomioon ottaminen